Brugernavn : Ken Kristensen

Navn : Ken Kristensen
By : 2000 Frederiksberg

XS650 årgang : 1977


Så kom der billeder af min XS'er også....

 

Lidt om mig selv:

Jeg bor på Frederiksberg med min kæreste. Det er den første MC jeg selv ejer. Jeg har dog haft MC kørekort siden 1989, så det er en gammel drøm som nu er gået i opfyldelse. Egentlig startede drømmen for laaang tid siden. Min bror købte sin første MC i 1984. Og der tænkte jeg at det nok bare var et spørgsmål om et par år max og så havde jeg også fået fat i en. Men sådan gik det nu ikke. Jeg arbejder jeg i IT branchen, som systemkonsulent. Her arbejder jeg med system management - med et ret godt arbejdspladskoncept, hvor det er bygget op omkring Microsoft Systems Management Server. Ved siden af dette arbejder jeg også med Antivirus....

Nå men fra 1989 og frem har jeg via mit tidligere job ( i forsvaret ) haft MC ad libitum. Det var Yamaha DT 250 MX, og BMW 650 offroadere. En enkelt Honda Cb 400 og så Nimbus med sidevogn. Derudover havde en kollega til mig en Harley Davidson Sportster, som jeg også prøvede nogle gange. Sportsteren var en underlig en for den virkede som om der ikke var ordentlig efterløb på styrtøjet, og med et meget smalt drag bar styr så skulle der holdes meget fast på den.

XS'eren på billederne købte jeg i november 2007. Det er efter min mening en fed cykel, som har noget over sig - men det har alle XS'ere sgu....

Det er lige meget om de er ombyggede eller originale, så synes jeg om dem. Jeg foretrækker nu udseende mæssigt roadstermodellerne, og så ellers dem som folk selv med større eller mindre held ombygger / chopper.
Jeg er også ret sikker på at jeg må eje mere end en Xs'er. Nummer to skal dog være et eller andet som måske er en påbegyndt ombygning, eller måske en som er tilpas ombygget. Det ligger dog ikke fast endnu, så det kan jo blive hvad som helst.....

Men lige nu nyder jeg min grå og sorte Xs'er i fulde drag

April 09

Så blev den vasket og pudset efter de første ugers brug. Den har overvintret hos Ringsted Motor. Her blev det bl.a. til et nyt ledningsnet og stort service.

Aug/Sep 09

Jeg kom da lige til at købe mig en XS'er mere. Så nu har jeg en '77 og en '78 - begge XS 650 -D modeller så vidt jeg har kunnet opklare.

Billeder kommer på senere....
 
Hvad andre har skrevet om motorcyklen/profilen.

Dato:Navn:By:Kommentar:Karakter:
07-31-2013Steen B Jensen4680 Gladstone AustralienDet er en rigtig flot M/C du har.Det vil vaere en skam  at  ombygge den.jeg synes vi skal bevare de gode som er tilbage og kun ombygge dem som er vrag. Jeg har min XS1F som  jeg har haft fra ny  jet tror jeg fik nr. 24 I danmark den 3.7.1971 fra Franz Kroon impotoren I aahus  og den er 100% original untagen styret.         Australien XS650 club member
09-05-2011peter6200 åbenråjeg har et fremflytter sæt hvis du stadig mangler 22929267
10-08-2009Peter Rasmussen4000 Roskilde

Syntes det vil være rigtig synd hvis du lader dig inspirere af min XS'er, med henblik på at splitte din egen ad.
Find en anden miserrabel XS'er og byg på. Hen over tid kan jeg godt følge dem, der udtaler, det er synd at de få pæne der er tilbage bliver skåret i stykker.

06-03-2009Sten Justesen6040 EgtvedFlot roadster, det pyntede gevaldigt med det originale sæde
07-13-2008kristian bastrup5800 nyborgdet er godt nok fin arb , på den begge to

Skriv din mening om motorcyklen/profilen, giv karakter, husk at udfylde grundoplysninger. Anstødende bemærkninger slettes af webmaster.

Grundoplysninger Din kommentar:
Dit navn:
Postnr. By:
Karakter:
Sikkerhed:
Skriv de 4 bogstaver i midten af yamaha: